Anga vann toppoppgjeret

Tambarskjelvar-Anga 0-3 (0-2)

Naustdal Stadion : tirsdag 14.06.2022 kl 19.00

  • 0-1 Sander Dvergsdal 15.min
  • 0-2 Øystein S. Bøyum 39.min
  • 0-3 Ørjan Hoff Vikum 93.min

Lagoppstilling Anga

KeeperAndreas Jr Stokka
ForsvarSander Eimhjellen
 Jon Atle Heggheim
 Nicolai Knutson
 Ole Kristian Svalheim ut 74.min
 MidtbaneThor Jørgen Spurkeland
Damian Kluz ut 45.min
 Bernt Norevik
AngrepØystein S. Bøyum ut 69.min
 Sander Dvergsdal
 Ørjan Harjo ut 77.min
 InnbyttereRobert Indrebø inn 45.min
Ørjan Hoff Vikum inn 69.min
 Stian Tefre
 Lars Erik Johnsen inn 77.min
 Marius Moe inn 74.min

Åleine på tabelltopp før ferien

Anga vant en jevn kamp på Naustdal Stadion i kveld. Banespelet var ganske jevnt fordelt men Anga vant kampen på godt spill i begge bokser. 1-0 kom etter at Sander snappet opp ett tilbakespill og rundet keeper. 2-0 kom på ett flott skudd fra Øystein og 3-0 kom på fint kombinasjonsspill på overtid der Ørjan dundret ballen inn fra kort hold. Alt i alt en meget fortjent seier til slutt. Da er Anga åleine på tabelltopp, 3 poeng foran Tambarskjelvar, når vi nå går inn i 2 måneder sommerpause fra seriekamper. Det blir en spennande høstsesong der alt er åpent fortsatt, kven som vil stikke av med seieren i avd.3. Vi takker våre gode naboer Tambar for kampen og ser fram til fighten til høsten igjen.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.