Tap for Anga i første treningskamp

Anga-Tambarskjelvar 3-5 ( 2-2 )

Hafstadparken 1 : mandag 04.04.2022 kl 20.30

  • 1-0 William Berge 4 min.
  • 2-0 Damian Kluz 31 min
  • 2-1 sjølvmål 36 min.
  • 2-2 45 min.
  • 2-3 48 min.
  • 3-3 Jonas Hilding 53 min.
  • 3-4 65 min.
  • 3-5 79 min.

Lagoppstilling Anga

KeeperKarl Martin Opseth Norbom ( ut 20.min )
Andreas Jr Stokka ( inn 20 min )
ForsvarGisle Isene ( ut 45 min )
Sander Eimhjellen
Rene Anthony Haugen
Anders Hauge ( ut 45 min )
Stian Tefre ( inn 45 min )
Øystein Halbrendt ( inn 45 min )
MidtbaneRobert Indrebø ( ut 45 min )
Thor Jørgen Spurkeland
Damian Kluz ( ut 45 min )
Espen Røysum ( inn 45 min )
Marius Moe ( inn 45 min )
AngrepBernt Norevik ( ut 45 min )
William Berge
Ørjan Harjo
Jonas Hilding ( inn 45 min )

1. omgang

En jevnspela førsteomgang endte 2-2 etter at Anga leda stort sett heile omgangen. Anga var livsfarlige på kontringer og i angrep, mens Tambar var overlegne fysisk og i lufta og hadde mest ball i denne omgangen.

2.omgang

Til 2. omgang kom snøen, det vart vanskelig og glatte forhold. Tambar styrte det meste av heile omgangen og tok fortjent sigeren i land. Vi vart slitne, mange farlige tversoverpasningar som vart brotne av motstandar, Tambar pressa oss høgt i bana, så vi kom også til fleire farlige kontringer aleine med deira keeper som burde gitt oss fleire mål. Alt i alt en god gjennomkøyring i vår første treningskamp. Dette lover godt for forsetjinga vidare, no gjeld det å få spelt inn laget og relasjonar på bana før seriestart. Dette var vår første treningskamp, vår motstandar har allerede hatt 4 kamper.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.