Knepent tap for Anga2

Fure-Anga2(Førdekam.) 4-3 ( 1-2 )

Våge ballpark : lørdag 30.04.2022 kl 14.00- 7er kamp

  • 1-0 Øyvind Lindelid 16 min.
  • 1-1 Hassan Ali Ismiel 24 min.
  • 1-2 Hassan Ali Ismiel 29 min.
  • 2-2 Jonas 34 min.
  • 3-2 Roy Harald 36 min.
  • 3-3 Christian Seyersted 41 min.
  • 4-3 sjølvmål 50 min.

Lagoppstilling Anga2(Førdekam.)

KeeperTristan Bergby Carlsen
ForsvarSander Eimhjellen
 Stian Langeland
 MidtbaneChristian Seyersted
 Piotr Janas
 Andreas Åsen
Hassan Ali Ismiel
 AngrepGabriel Larsen Dale
 Omer Mahmoud

Jevn kamp mot Fure sitt 7.divisjonslag

Førdekameratane (Anga2) sine spelarar vart invitert til Fure til treningskamp 7er fotball på Våge stadion. Etter kun 1 treningsøkt ute før kampen reiste vi lørdag til Fure spente på kva som møtte oss fra eitt 7.divisjonslag som nylig har spelt i 5.divisjon.

Fure møtte opp på stadion med flott opplegg til treningskampen. Kampvert ønskte oss velkommen og henviste oss til garderoben med fruktfat der. På stadion var det mykje publikum, kiosk og speaker. Vi følte oss veldig velkommen!! Dette er første gang for fleire av spelarane våre å få oppleve.

Kampen utarta seg til å bli en jevn affære som bølget fram og tilbake. Begge lag stod godt til kvarandre med heroisk innsats og sugende taklinger på begge sider. Fure scoret først ved evigunge Øyvind Lindelid før han måtte gå av banen med ankelskade like etter. Anga2 sette inn Hassan Ismiel i 2.halvdel på høyrekanten og han scoret 2 mål på gode pasninger fra medspelarar. Anga2 ledet 2-1 til pause.

2.omgang vart Anga2 trykte bakover fra start av og Fure scoret 2 raske mål før vi utlignet ved Christian, etter å ha kranglet ballen i mål fra kort hold. Kampen jevnet seg ut og 10 min før slutt scoret Fure på ett skudd som hadde retning utenfor men gikk via en fot fra Anga2 spelar og inn i nettmaskene. Vi kom til ett par store sjanser i sluttminutta, men ballen ville ikkje gå inn. Kampen endte 4-3 til Fure.

Vi vil takke for en flott opplevelse for våre gutter på Våge stadion denne lørdagen og begge klubbene har planer om å ta ett revansjeoppgjer i Førde før sommarferien. Vi ønskjer Fure lykke til i sesongåninga i 7.divisjon 28.mai og vi heier på dere der!

Fure sitt 7.divisjonslag 2022

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.