Lokaloppgjer på heimebane

I morgon møter Anga Tambarskjelvar til dyst i Hafstadparken. Etter ein solid 5-3 siger på Jølster i første kamp, går Anga-gutane til kampen med godt mot. Tambarskjelvar på si side tapte 2-1 mot Tempo, så dei er nok også sugne på ein siger i morgon. Laga møttest i treningskamp i vinter der Tambar vann 5-3. Anga og Tambarskjelvar har hatt tette band opp gjennom åra der mange spelarar har spelt for begge klubbane. Blandt anna spelte fire av spelarane i morgondagens Tambar-tropp for Anga i 5.div i 2019. Så her ligg alt til rette for eit lokal-oppgjer med høg tenning og mykje rivalisering!

Ta turen til Hafstadparken tirsdag 3/5 kampstart kl. 19.30. Gratis inngang. Vi kan love eit tett og spennande oppgjer med mange mål!!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.