Tap i første heimekampen

Anga-Tambarskjelvar 1-3 ( 0-0 )

Hafstadparken1 : tirsdag 03.05.2022 kl 19.30

  • 0-1 Michael K. Johannessen 56 min.
  • 1-1 Thor Jørgen Spurkeland 62 min.
  • 1-2 Michael K. Johannessen (str) 76 min.
  • 1-3 Miguel Grønli Garfors 89 min.

Lagoppstilling Anga

KeeperSturla Iman
ForsvarSander Eimhjellen ( ut 79.min )
 Jonas Hilding ( ut 45.min ) 
 Ivan Dvergsdal
 Rene Anthony Haugen ( ut 26.min ) gult kort 26.min
 Ole Kristian Svalheim ( inn 26.min )
William Berge ( inn 45.min )
 Anders Hauge ( inn 79.min )
 MidtbaneØystein Halbrendt ( ut 70.min )
 Sander Dvergsdal
 Thor Jørgen Spurkeland
 Robert Indrebø ( ut 45.min )
Damian Kluz ( inn 45.min )
 Espen Røysum ( inn 70.min )
 AngrepBernt Norevik ( ut 45.min )
  Ørjan Harjo
Jim Fossen ( inn 45.min )
Rett før kampstart.

Tambar kom til Førde med 13 mann og ingen av deira to faste keepere. På forhånd såg dette ut til å gå i Anga sin favør, med kamp om å kome med i spelartroppen som inneholdt 18 mann. Ikkje alle fikk plass der og måtte sjå kampen fra tribuneplass.

Første omgang var jevnspelt men heile omgangen var det mykje Anga med ball uten å kome til altfor store sjanser. Dei som kom hadde stort sett keeperen til Tambar , Gunnstein Vefring , god kontroll på. Tambar hadde mange mann bak ballen og var vanskelige å bryte ned. Stort sett vart forsøka fra Anga fanga opp av kjempande spelarar fra bortelaget eller dårlige avleveringar fra heimelaget. 0-0 til pause.

2.omgangen vart mykje lik, men her kom alle scoringane og dei fleste til bortelaget. 0-1 ved den kjappe spissen Micael Johannessen før Thor Jørgen utlikna få minutter etterpå. Kampen bølga en stund fram og tilbake , heile tida med Anga mest ball og kombinasjonar men vart stoppa effektivt av godt jobbande Tambarspelarar. Det var noko tamt over Anga i angrep i dag i motsetnad til 2. omgangen mot Jølster sist, men Tambar gjorde en sterk jobb i forsvar og gjorde det vanskelig. 1-2 til Tambar på straffe med Michael Johannessen før Miguel Garfors avgjorde kampen i det siste speleminutt etter at Anga hadde presset på. Anga hadde blant anna 2 forsøk i tverrliggar, men ballen ville ikkje i mål denne kampen. Tambar leverte en sterk bortekamp mot naboen, og kunne noko heldig innkassere alle 3 poenga.

Angatrenar John Erik Strøm

Angatrenar John Erik Strøm hadde følgande kommentar etter kampen: Litt rart at tavla viste 1-3 etter 90 minutter! Men fotball er litt rar av og til. Vi skal ikke ta noe bort fra Tambar, for de kom med 13 mann og jobbet sokkene av seg, og gjorde det vanskelig for oss med sin direkte, fysiske fotball. De er gode i duellspillet og har bra ork i laget sitt. Men sitter allikevel med inntrykket av at dette er et oppgjør vi burde ha vunnet. Vi har mye banespill og kombinasjoner. Vi skaper sjanser, men burde kanskje ha skapt enda mer med tanke på ballinnehavet i kampen. I tillegg så får Tambar litt enkle mål, noe som gjør at vi må jage hele tiden.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.