Uavgjort i Svelgen

Svelgen/Bremanger2-Anga 1-1 ( 0-0 )

Svelgen stadion : tirsdag 10.05.2022 kl 19.00

  • 0-1 Ørjan Harjo 60.min
  • 1-1 Anders Nilsen Midthjell 93.min

Lagoppstilling Anga

KeeperJohn Erik Strøm
ForsvarSander Eimhjellen
 Jonas Hilding 
 Gisle Isene
 Andre Njøsen Norevik
MidtbaneNicolai Knutson
 Sander Dvergsdal
 Damian Kluz
 Robert Indrebø
 AngrepØrjan Harjo
William Berge
 InnbyttereAndreas Jr Stokka
Anders Hauge
Fra kampen på Svelgen stadion

Det endte uavgjort i tirsdagens kamp mot Svelgen/Bremanger2 , der begge måla kom i den andre omgangen. Første omgangen endte mållaust og bar preg av en skade på Anga spelar midtveis i omgangen. Kampen vart stoppa i over 20 minutt til ambulanse var på plass og fikk fraktet den skadde spelar til Førde.

Anga manglet keeper til kampen, dermed tok trener John Erik Strøm på seg keeperhanskane sjølv og stod denne kampen. Rapportane fra kampen fortel at i løpet av første omgangen hadde ikkje heimelaget ett skudd på mål. Men i 2. omgang tok Strøm fram ett par tigersprang av nokon redningar. Imponerande innsats av vår trenar i denne kampen , baklengsmålet hadde han ikkje mulighet å redde! Anga var nærmast seieren i dagens kamp!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.