Seier på heimebane

Anga-Eikefjord 6-4 (2-1)

Hafstadparken : tirsdag 31.05.2022 kl 19.30

  • 0-1 Kristoffer Book 5.min
  • 1-1 Ørjan Harjo 29.min
  • 2-1 Sander Dvergsdal 38 min
  • 3-1 Rene Anthony Haugen 48.min
  • 4-1 Sander Dvergsdal 66.min
  • 5-1 Ørjan Harjo 68.min
  • 5-2 76.min
  • 6-2 Lars Erling Jordal 88.min
  • 6-3 Kristoffer Book str. 90.min
  • 6-4 Kristoffer Book 91.min

Lagoppstilling Anga

KeeperAndreas Jr Stokka (ut 75.min)
ForsvarSander Eimhjellen
 Ivan Dvergsdal 
 Nicolai Knutson
 Rene Anthony Haugen (ut 69.min)
 MidtbaneDamian Kluz (ut 61.min)
Thor Jørgen Spurkeland
 Bernt Norevik (ut 80.min)
AngrepØystein S. Bøyum (ut 71.min)
 Sander Dvergsdal
 Ørjan Harjo
 InnbyttereLars Erling Jordal (inn 80.min)
Stian Holstad Tefre (inn 75.min)
 William Berge (inn 71.min)
 Robert Indrebø (inn 61.min)
 Ole Kristian Svalheim (inn 69.min)

1.omgang

Anga tok avspark i førsteomgangen i medvinden. Etter 5 minutt fyrte Kristoffer Book av en lobb/skudd fra 50 meters hold som såg til å gå over mål, men motvinden fikk skuddet til å dale perfekt ned i mål bak Anga sin keeper. 0-1. Etter dette styrte Anga banespelet heile omgangen, anført av en glitrande Spurken på midtbana som strør pasningar til sine medspelarar kampen gjennom. Eikefjord kom på få visitter på Anga sin banehalvdel. Men Eikefjord hadde mange mann bak ballen og Anga spelte til tider litt trangt i angrep og vart effektivt stoppa framfor mål. I det 29.min vart Ørjan Harjo spelt nydelig gjennom av Øystein Bøyum, og aleine med keeper scora Harjo enkelt. 1-1. I det 38.minutt scora Sander Dvergsdal nydelig etter innlegg fra Damian Kluz. 2-1. I slutten av omgangen kom Eikefjord åleine gjennom mot Anga sin keeper. Andreas Stokka gjorde ei fantastisk redning da angriparen prøvde å runde han. Omgangens store prestasjon !! Uheldigvis skada keeperen skulderen i denne situasjonen, men stod omgangen ut. 2-1 til heimelaget til pause.

2.omgang

Eikefjord tok avspark i 2. omgang og heldigvis kom vår skadde keeper på bana igjen i 2. omgang og ville prøve en stund til. Etter 3. min av omgangen auka Anga ledelsen til 3-1 på en flott scoring fra Rene Anth. Haugen. Seinare kom 4-1 og 5-1 godt regissert samspel av Sander Dvergsdal og Ørjan Harjo på begge måla. Anga ledet komfortabelt og byttet litt inn på spelarane fra benken. I det 75. min måtte keeper til Anga gå av bana etter flere gode redninger i andre omgang også. Da vart skulderskaden såpass problematisk at utespelar Stian Tefre tok over keeperhanskane. Dette gav bortelaget litt blod på tann , og utligning kom umiddelbart. Da Anga gikk opp til 6-2 i det 88.min ved Lars Erling Jordal, regnet dei fleste med at kampen var avgjort. Eikefjord sette inn ein kraftig sluttspurt og scoret to mål til på overtid og laget spenning i kampen igjen. Men Anga rodde seieren i land, og samtidig overtok tabelltoppen i 6.divisjon ettersom Tambarskjelvar kun greidde 2-2 mot Jølster2 på Skei. 2 kamper gjenstår før 6.divisjon tar sommarferie. Neste tirsdag møter Anga på heimebane Jølster2, før vårsesongen avsluttes med toppoppgjør på Naustdal stadion mot Tambar veka etter.

Trener Strøm sine kommentarer etter kampen:

Motstander legger seg lavt fra starten av og vi har mye ball. Dessverre så får vi et mål mot oss etter bare 6-7 min med en litt heldig lobb fra laaaangt hold. Vi fortsetter å dominere banespillet og skaper noen halvsjanser. Eikefjord er langt fra ufarlige fremover og de spiller seg til et par store målsjanser. Vi kan takke keeper Andreas for at vi ikke havnet under 0-2. Men utover i 1 omg så fikk vi betalt for dominansen i banespillet. Utlikning til 1-1 og deretter opp i 2-1 ledelse som stod seg til pause. I pausa ble vi enige om å få enda mer balltempo, vinne flere 50/50 dueller og få enda mer bredde i spillet. Vi går raskt opp i 3-1 i starten av 2 omg. Og etter den scoringen så dominerer vi banespillet mer og mer. Dette gir også uttelling i målprotokollen. Minuset i 2 omg er at vi «gir» bort 3 baklengsmål siste 15. Der må vi være mye mer konsentrerte og stå distansen i 90+. Men vi kan selvsagt ikke klage over 6-4 seier og tabelltopp. Vi produserer mye fremover, fine kombinasjoner og flotte scoringer. En solid lagseier der vi allikevel må trekke frem Andreas Jr Stokka som biter tenna sammen og står meget godt i mål i 70 minutter. Da er skuldra såpass vond at vi blir tvunget til å gjøre et keeperbytte. Nå gjenstår det 1 hjemmekamp neste uke og så Tambar borte uka etter før serien tar sommerferie ☀️ Vi håper at denne fine gjengen i Anga FK står distansen og drar lasset sammen fremover 💪

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.