Anga2 slo Fure i treningskamp

Anga2(Førdekam.) – Fure 5-4 ( 2-3 )

Hafstadparken bane1 : lørdag 18.06.2022 kl 14.00- 7er kamp

  • 0-1 Fure
  • 1-1 Fredrik Våge Hovland
  • 1-2 Fure
  • 2-2 Hassan Ali Ismiel
  • 2-3 Fure
  • 2-4 Fure (str )
  • 3-4 Piotr Janas
  • 4-4 Christian Seyersted
  • 5-4 Sander Eimhjellen

Dommer: William Hjertaas Berge , Anga

Lagoppstilling Anga2(Førdekam.)

KeeperThomas Tordal
ForsvarSander Eimhjellen
 Piotr Janas
 Stian Langeland
 Adrian Apalset
 MidtbaneChristian Seyersted
Thristan Engebø Ullebø
 Anders Vie Engesæter
 Hassan Ali Ismiel
Andreas Åsen
AngrepFredrik Våge Hovland
Gabriel Larsen Dale
Ferej Neru Jemal

Jevn treningskamp

Treningskampen mellom Anga2 og Fure manglet kun snø og hagl for å ha inneholdt alle værslag. Returoppgjeret fra Våge Stadion vart ein jevn batalje der laga hadde kvar sin omgang. Fure var klart best i første omgang der Anga vart lave og Fure presset høgt. Fure scoret først men Anga kvitterte raskt med ett fantastisk direkteskudd i vinkelen fra Fredrik etter meget bra kombinasjon fra høgresida av Christian og Adrian. Fure tok ledelsen igjen før Anga kvitterte like kjapt etterpå med Hassan og vi var like langt. Fure kom til mange sjanser i denne omgangen, men Anga var heldige med at skudda gikk over/utenfor eller at Thomas hadde fleire flotte redninger. Rett før sidebytte scoret Fure på ein corner der ballen vart lagt knallhardt inn framfor mål og ein Anga spelar var uheldig å slå ballen i eige mål. 2-3 til pause.

I pausen vart Anga einige om å endre formasjon og flytte presset mykje høgare opp. I 1.omgangen vart vår sentrale midtbanespelar overkjørt av Fure så vi la inn 2 sentrale på midten . Det høge presset og formasjonsendringa vart ein vitamininnsprøyting for heimelaget for nå jevnet kampen seg ut og Anga tok over føringa i kampen. Men måla lot vente på seg, isteden for at Anga utliknet så fikk Fure straffe etter en uheldig hands i forsvar. Fure scoret sikkert på straffa og 4-2 til bortelaget. Dette vart eit sjokk på laget som skrudde opp presset enda hardere mot motstandar. Dette gav 3 mål på slutten etter fantastisk innsats og innstilling til siste slutt. Piotr sitt skudd fra skrått hold gav 3-4 , Christian sitt velplasserte skudd fra 12-13 meter og Sander sin kanonheading fra corner som gikk knallhardt i stanga og i bakhodet på keeper og i mål vart avgjerande for at Anga tilslutt vant kampen 5-4. Fure forsøkte seg i sluttminutta men kampen ebba ut med heimeseier. God innsats fra alle spelarar på begge lag !

Vi takker Fure for kampen, eit flott lag og møte og vi gleder oss til neste gang. Det er nå 8-8 i innbyrdes oppgjer mellom laga. Kjekt med jevne kampar. God dommer i dag også var William Berge som håndterte kampen med stødig hand for begge lag.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.