Ny seier på heimebane

Anga – Tempo 4-0 (3-0)

Hafstadparken2 : tirsdag 23.08.2022 kl 19.30

  • 1-0 Sander Dvergsdal 14.min
  • 2-0 Ørjan Harjo 40.min
  • 3-0 Ørjan Hoff Vikum 45.min
  • 4-0 Sander Dvergsdal 90.min

Lagoppstilling Anga

KeeperAndreas Jr Stokka
ForsvarAndre Njøsen Norevik
 Jon Atle Heggheim
 Nicolai Knutson
 Rene Ekroll Haugen
 MidtbaneRobert Indrebø
Marius Moe
 Bernt Norevik
AngrepØrjan Hoff Vikum
 Sander Dvergsdal
 Ørjan Harjo
 InnbyttereAsle Tonning
Vegard Krøvel Flatjord
 Karl Martin Opseth Norbom
 Sindre Sandøy
 Øystein Halbrendt
Ole Kristian Svalheim

Solid seier i ein middels kamp

I eit nydelig spelevær i Hafstadparken var det duka for kamp mellom lillebror i Førde og Florø i 6.divisjon. Tempo gikk hardt ut og styrte mykje av spelet første halvtimen. Heimelaget mista ballen lett, slo dårlige pasningar og var for lite aggressive i motsetnad til bortelaget. Store avstandar i lagdelane til heimelaget gav mykje rom til motstandar som utnytta overtaket svært dårlig. Istaden scora Anga første målet etter 14 minutt ved Sander Dvergsdal, etter pasning fra Ørjan Harjo. Siste minuttane av omgangen scora Anga 2 mål inn mot pause, først ved Harjo etter en avklaring på hodet fra bortelaget sin keeper utanfor 16 meteren. Ørjan Vikum scora rett før pausesignalet på flott plassert skudd, etter pasning fra Marius Moe. 3-0 til pause.

2.omgangen vart egentlig ein transportetappe for heimelaget. Kampen var fortsatt jevn, men bortelaget kom sjeldan til store målsjanser, Anga derimot hadde fleire store muligheter til å punktere kampen. Målet lot vente på seg heilt til det siste speleminutt av ordinær speletid. Øystein Halbrendt gikk på eit flott soloraid gjennom det meste av spelarar på Tempo før han gav ein nydelig stikkar til Sander som scoret sitt 2.mål for kampen. 4-0 og kampen var slutt like etter. Nok ein gong viser det seg at Anga har dei giftigaste angrepsspelarane i divisjonen og det blir nok ein gong avgjerande for resultatet.

Dagens mest fornøyde Angaspelar var Jon Atle Heggheim med en fantastisk pasning fra egen banehalvdel til Harjo på høgrekanten i 2.omgang. Ballen gikk som eit prosjektil i lufta og landa på skolissene til Harjo på løp. Denne pasninga er jo ferdigscora meinte han, men uheldigvis vart det ikkje mål på denne sjansen.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.