Tap i Eikefjord

Eikefjord – Anga 2-1 (1-0)

Eikefjord kunstgras : tirsdag 30.08.2022 kl 19.00

  • 1-0 Kristoffer Book 26.min
  • 2-0 Kristoffer Book 68.min straffe
  • 2-1 André Njøsen Norevik 93.min

Lagoppstilling Anga

KeeperAndreas Jr Stokka
ForsvarAndré Njøsen Norevik
 Jon Atle Heggheim
 Nicolai Knutson
 René Ekroll Haugen
 MidtbaneRobert Indrebø
Marius Moe
 Bernt Norevik
AngrepDamian Kluz
 Sander Dvergsdal
 Ørjan Harjo
 InnbyttereLars Erik Johnsen
Vegard Krøvel Flatjord
 Karl Martin Opseth Norbom

Som forventa ut i fra form og resultater i haust, så forventa vi ein tøff kamp borte mot Eikefjord. Og fysisk tøft vart det i 90+7 minutt. Anga hadde kanskje eit lite overtak i ballinnehav, men Eikefjord imponerte med sin kompakte fysiske opptreden. Dette var ein kamp der vi absolutt ikkje var dårlig i, men ein dag det ikkje ville seg framfor mål. Applaus til Eikefjord som klarte å temme våre toppscorarar i laget.

Tambarskjelvar vant 8-1 mot Jølster2, så no er luka på topp kun på 3 poeng ned til dei. Neste veke tar vi turen til Skei og Skeihallen borte mot Jølster2. Viktig at vi raskt ristar av oss tapet og kjem sterkt tilbake. Det blir sannsynleg tett i toppen heilt fram mot siste serierunde, i starten av oktober.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.