Storseier på Skei

Jølster2-Anga 0-7 (0-1)

Skei storhall : tirsdag 06.09.2022 kl 19.00

  • 0-1 Sander Dvergsdal 14.min
  • 0-2 Sander Dvergsdal 52.min
  • 0-3 Ørjan Hoff Vikum 53.min
  • 0-4 Asle Tonning 62.min
  • 0-5 Marius Moe 79.min
  • 0-6 Robert Indrebø 81.min
  • 0-7 Sander Dvergsdal 93.min

Lagoppstilling Anga

KeeperAndreas Jr Stokka
ForsvarBernt Norevik
 Jon Atle Heggheim
 Nicolai Knutson
 Rene Ekroll Haugen
 MidtbaneRobert Indrebø
Marius Moe
 Damian Kluz
Vegard Krøvel Flatjord
 AngrepSander Dvergsdal
 Ørjan Hoff Vikum 
 InnbyttereAsle Tonning
Lars Erik Johnsen
 Ole Kristian Svalheim
 Sindre Sandøy
 

Etter en jevn førsteomgang der Anga ikkje heilt fant flyten , slo laget til for fullt i 2.omgang. Det vart tilslutt heile 7 mål til bortelaget, der storscorer Sander Dvergsdal bidro med 3 av måla. Når Anga sin andre storscorar Ørjan Øyren Harjo var ute i denne kampen så fikk laget tre nye målscorarar som bidro.Marius Moe, Asle Tonning og Robert Indrebø scoret sine første mål for klubben. I tillegg scoret også Ørjan Vikum eitt flott mål.


Trener John-Erik Strøm oppsummerer kampen slik:

Vi møtte et ungt Jølster 2 i Skeihallen tirsdag kveld. Et ungt lag som løp mye i 1 omgang, og som skapte noen sjanser. Raske kantspillere og en god sentrallinje hos Jølster gjorde at vi måtte fighte i alle dueller i 1 omgangen. Vi finner ikke helt flyten i vårt spill i 1 omgang. Litt oppjaget og litt slurv i pasningsspillet. I 2 omgang så hever vi spillet vårt og får mer spill i mellomrommet, samt at vi kommer oss mer rundt på kant med både sidebacker og kantspillere. Det blir komfortabelt til slutt for Anga FK som vinner oppgjøret 7-0. Vi bruker hele troppen, og alle gjør en solid figur. En ekstra blomst allikevel til Sander Dvergsdal som jobber utrettelige på topp og lager mye trøbbel for hjemmelaget. Nå må vi alle stå på videre de få viktige kampene som er igjen av seriespillet! Det er viktig at vi trener for å opprettholde god og jevn form ⚽️🔥!!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.