Tambar best i toppoppgjeret

Anga – Tambarskjelvar 2-4 (1-2)

Hafstadparken1 : tirsdag 13.09.2022 kl 19.30

  • 0-1 Martin Skilbrei 11.min
  • 1-1 Ørjan Harjo 33.min
  • 1-2 Andreas Haukeland 35.min
  • 1-3 Thomas Liabø Rognsø 80.min str
  • 2-3 Ørjan Hoff Vikum 86.min
  • 2-4 Vidar Standal 87.min

Lagoppstilling Anga

KeeperSturla Iman
ForsvarNikolai Sæterdal
 Jon Atle Heggheim
 Nicolai Knutson
 Rene Ekroll Haugen
 MidtbaneSondre Sandvoll
Marius Moe
 Bernt Norevik
AngrepØystein Bøyum
 Sander Dvergsdal
 Ørjan Harjo
 InnbyttereAsle Tonning
Ørjan Hoff Vikum
 Robert Indrebø
 Sindre Sandøy
 Lars Erik Johnsen
Ole Kristian Svalheim
Tambar med avspark i 2.omgang

Litt ute av form

Anga har nå tapt to av dei tre siste kampane i serien. Begge tapa har komme mot dei andre topplaga Tambar og Eikefjord. I tillegg har laget problem med å komme ordentlig i gang i fleire av kampane etter sommarferien og mista aggresivitet, intensitet og tilstedeværelse fra start av. Det har blitt enten-eller i kampane med storsigrar eller tap der laget viser for lite intensitet og blir redda av storscorarane på topp. Når vi ser kampen mot Tambar bør det kanskje vere en tanke å prøve å trene meir på kommunikasjon og prat innad i laget underveis i kampar når det ikkje flyter skikkelig. I medgang er dette bedre. I tillegg ser vi korleis Tambar spelar på alle midler for å påvirke dommar underveis i kampen, mens vi er heilt «stille» i slike situasjonar som omhandler oss.

All ære til Tambar i denne kampen , med nestleiar i både Anga og Tambar Bjørn-Ole Hjørnevik som hovudtrenar på benken i denne kampen, som kjemper Anga ut av stilen med fysikk og aggresivitet i både forsvar og angrep. Mange mann bak ballen i forsvar og angriper med mange mann når dei har ballen i laget. Dei viser smart spel i forsvar og spelar enkelt, påvirker dommar i rette øyeblikk og angriper motstandar raskt.Anga spelar kanskje ein dårlig kamp, men Tambar gjorde det heller ikkje enkelt for heimelaget.

Trenar Strøm sine refleksjoner etter kampen

Arkivfoto: John-Erik Strøm

Det er dessverre bare å innrømme at vi leverer årsverste da det gjelder som mest. Spesielt 1 omgangen var direkte svak fra vår side. Vi har ballen en del, men virker i villrede hva vi skal gjøre med den og bevegelsene rundt ballfører er dessverre alt for dårlig. Vi møter et lavtliggende og kompakt Tambar lag som ikke gir oss noe som helst bakrom. Vi blir litt bedre i 2 omgang og slår mer ut på kantene uten at det hjelper stort. Gjestene griper hver eneste overgang og skaper ubalanse når de hiver 4-5 spillere i raske overganger, og der henger vi ikke med dessverre. Det som er merkbart er hvordan vi ikke prater sammen. Det var stort sett tyst over hele linja. Og gjestene vinner nesten alle 50/50 duellene gjennom 90 minutter. Dommeren er det sikkert mange som har en mening om, og det han presterer i noen situasjoner er påfallende feil og skremmende selv i 6 div. Men vi taper ikke grunnet noen svake avgjørelser av dommeren – Tambar var det beste laget og kunne ut i fra sjanser vunnet med større margin. En god Sturla bakerst gjør en rekke gode redninger. Nå er det slik at det gjenstår kun 3 uker igjen av seriespillet og 3 kamper. Anga FK leder fortsatt tabellen, men nå er det kun en bedre målforskjell som skiller oss og Tambar med Eikefjord halsende 1 poeng bak. Håpet nå er at hele spillergruppa er interessert og motivert til å reise kjerringa og vinne de 3 resterende kampene.

Keeper Sturla Iman stod ein god kamp for Anga.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.