Tap i Svelgen

Svelgen/Bremanger2 – Anga 4-3 (0-1)

Svelgen kunstgras : tirsdag 20.09.2022 kl 19.00

  • 0-1 Ørjan Harjo
  • 1-1 Eivind Nigardsøy
  • 2-1 Anders Nilsen Midthjell
  • 2-2 Ørjan Harjo
  • 3-2 Anders Nilsen Midthjell
  • 4-2 Thomas Gytri
  • 4-3 Sander Dvergsdal str

Lagoppstilling Anga

KeeperJohn Erik Strøm
ForsvarJonas Njøsen Hilding
 Jon Atle Heggheim
 Nicolai Knutson
 René Ekroll Haugen
 MidtbaneRobert Indrebø
Lars Erik Johnsen
 Sindre Sandøy
Ole Kristian Svalheim
 AngrepSander Dvergsdal
 Ørjan Harjo
 InnbyttereAsle Tonning
Espen Røysum
 
Arkivfoto fra tidligere kamp

Knepent tap i Svelgen

Oppsummering etter Svelgen kamp fra trener John-Erik :

Vi reiste kun med en 13 manns tropp til Svelgen grunnet MYE fravær av ulike grunner !!

Men for en 1 omgang laget leverte! Fullstendig kontroll på oppgjøret og vi produserte maaaaange målsjanser!! Dessverre så klarte vi kun å score 1 mål i den første omgangen tross de store sjansene vi skapte. Det store minuset i 1 omgang var at Jonas på stopperplass måtte ut pga en kraftig overtråkk i en duell! Så ble det et lite antiklimaks i den 2 omgangen der det ble et såkalt «Hawai-oppgjør» der begge lag stormet i angrep. Dessverre for oss så spratt ballen Svelgens vei i de avgjørende situasjonene foran mål, og returene «tappet» de inn. Fra å ha stålkontroll i 1 omgang så mistet vi kontroll og momentum i 2 omgang. I tillegg hadde Svelgen en sterk 17 manns tropp. De friske beinene til Svelgen gjorde det utfordrende for oss utover i 2 omgang. Vi trykket på i de siste minuttene, men utligningen kom aldri! Dermed ble det et surt 4-3 tap! Nå er det slik at Eikefjord vant sin kamp mot Tambar, og det betyr nå at Eikefjord har tatt over tabelltoppen med 2 poengs luke! Men, det igjen betyr at vi fortsatt KAN vinne årets avdeling 3 hvis vi vinner neste uke mot TEMPO, og da er det duket for en ren seriefinale mot Eikefjord i Hafstadparken om 14 dager!! Så her er det fortsatt MYE igjen å spille for, og da trenger vi å MOBILSERE maks med alle mann alle de neste 14 dagene av årets sesong!

Trener John-Erik Strøm

Resultat frå dei andre kampane denne serierunda:

  • Tambarskjelvar – Eikefjord 1-4 (1-2)
  • Jølster2 – Tempo 2-4 (1-3)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettsiden vår.